Special outdoor trainingen

Voor iedereen een gepaste uitdaging!

Naast de reguliere trainingen wijken wij soms ook af naar andere locaties voor speciale trainingen met extra uitdaging. 
Bekijk hier waar en misschien doe jij de volgende keer wel mee?!

Bandentraining

Onze Riedam bandentraining op locatie in Heinkenszand! Tijdens deze (speciale) trainingen maken we gebruik van verschillende soorten autobanden van groot naar klein en vanzelfsprekend dan ook verschillend van gewicht. Het zijn vooral intensieve en pittige trainingen waarbij het gehele lichaam wordt getraind, maar dan net weer even anders als in onze reguliere bootcamptrainingen. FUN EN FUNCTIONEEL

Fittest

Aan de John Lennonlaan in Goes voeren wij op de skatebaan een Fittest uit.

Beach Workout

Op het strandje bij Katseveer trainen wij met verschillende atributten. Een echte Zeeuwse uitdagende training

BOOTCAMP FOR KIDS!

Wij verzorgen Bootcamp for Kids voor o.a. de gemeente Borsele!

CrossCamp Zeeland verzorgt ook bootcamp voor kinderfeestjes en andere leuke evenementen voor kinderen. Neem contact met ons op voor meer informatie en tarieven.

Lekker een uurtje FUN & SPORTEN onder professionele begeleiding in de frisse buitenlucht. De oefeningen zijn gericht op samenwerken. Kortom: spelenderwijs werken aan motoriek, samenwerkingsopdrachten, circuit oefeningen en uiteraard verschillende spelletjes en tik vormen.

Bootcamp is een leuke, sportieve training waarin het belangrijkste is dat de kinderen lol hebben en lekker bewegen. Tijdens de activiteit doen ze afwisselende oefeningen zoals touwtrekken, estafette, bal spelen en autobanden tillen! In de training wordt uitgelegd wat bootcamp is en worden kleine speelse testjes gedaan. Ben jij Bootcamp-proof?

De bootcamp trainingen zijn onder begeleiding van onze gediplomeerde sport/fitnesstrainers van CrossCamp Zeeland.