TIPS om te blijven sporten in de herfst/winter!

1. Kleed je warm
Niets is zo lekker om te bootcampen in de koude buitenlucht en daarna thuis een warme douche te nemen. Koud weer is helemaal zo vervelend nog niet!

2. Blijf op zoek naar motivatie
Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Blijf dan actief zoeken naar motivatie!

3. Zoek een maatje
Dit vind ik persoonlijk een hele goede en leuke tip ook!

4. Zet een doel en plan vooruit
Jezelf een doel geven waar je naar toe kunt werken geeft je richting en motivatie. Daar kunnen wij je ook mee helpen/ondersteunen!

5. Hou je progressie bij
Zien dat je vooruit gaat is misschien wel de beste motivatie! Hou een trainingsschema bij en schrijf je resultaten op. Hoeveel sneller heb je rondje deze keer gelopen? Of hoeveel langer heb je een oefening deze keer volgehouden? Opschrijven die handel!

6. Wissel af
Verveling is de grootste vijand van je motivatie! Met een saaie workout is het lastig om gemotiveerd te blijven. Afwisseling in je workout routine is niet alleen goed voor je lichaam maar het houd je ook gemotiveerd. Precies wat wij voor jullie doen bij CrossCamp Bootcamp Zeeland!

7. Wees niet te streng voor jezelf
Sporten doe je in de eerste instantie voor jezelf. Je gunt jezelf een gezonde geest in een gezond lichaam, dus als het even niet lukt: wees dan ook niet te streng voor jezelf. Zolang je er de volgende keer maar weer vol voor gaat!

Veel succes!