Samen is alles leuker!!

De 1e lockdown waren wij gesloten. Waar wij gelijk in de weer waren met virtuele trainingen en gelukkig met super ondersteuning van alle trainers🙏. Bij de lockdown in maart lag voor het gevoel de hele wereld stil (wat een bijzondere tijd was dat eigenlijk, we wisten niet waar ons dit zou brengen en zie nu we zijn 9 maanden verder en nog steeds zitten we in een samenleving die eigenlijk volledig ontwricht is)….overdag was ik kleuterjuf, medewerker en mama inéén en ’s avonds was ik lekker aan het sporten en waren JP en ik ideeën aan het bedenken over de mogelijkheden voor CrossCamp (leuke noot….daar is het idee van hoe we nu sporten geboren, met dank aan JP😉).
In die tijd heb ik een filmpje gemaakt met wat tips hoe je kan sporten met kleine kinderen. Ook nu heb ik dat weer opgepakt voor mijzelf (zonder het filmpje dan)!! Samen met mn lieve kleine meid fiets ik naar Stelleplas om daar een lekkere workout te doen in de frisse buitenlucht….de beste supporter ooit! Zo hoop ik mijn drive weer terug te vinden.
Want voor velen geldt toch dat sporten alleen moeizamer gaat en dat met 2 of liever nog in een groep alles veel makkelijker gaat!!!