Pijlen richten op een “fris” nieuw jaar!

Het gaat allemaal iets minder goed, dan ik had gehoopt. Nu denk ik dat mijn lat wel iets te hoog ligt๐Ÿค”. Sinterklaas had voor mij het nodige aan chocolade, banketletter en pepernoten meegenomen….m’n goede voornemens stonden duidelijk niet in het grote boek๐Ÿ“–๐Ÿคจ. Ik wist dat december niet gemakkelijk zou zijn met alle verleidingen. Maar het zou ook te makkelijk zijn geweest om te zeggen “ik begin in januari” de start is iig nu al gemaakt๐Ÿ˜Š. Voor wat betreft de drive om te sporten mag ik niet klagen nu m’n grenzen weer even gaan opzoeken.
Dagje later maar weer wat grenzen opgezocht ik moet zeggen dat voelt fantastisch en dat gevoel geeft weer die drive om te sporten!! Nu…vasthouden zodra ik in die flow kom is het appeltje, eitje๐Ÿ˜Ž
En dan is het maandag 14 december even over 19 uur…..daar gaan we weer. Heftig nieuws, maar verbaasd zouden we niet moeten zijn (maar dit is natuurlijk weer niet handig voor m’n drive).
Zo makkelijk om nu het hoofd te laten hangen…..no way….zoals iedere keer incasseren, verwerken en handelen. We gaan door!!!!๐Ÿ’ช Nu alweer een week anders trainen…helaas komt ook ons toch al aangepaste kerst eventje te vervallen. We richten onze pijlen maar op 2021๐Ÿ’ช. Iedereen hele fijne feestdagen, blijf gezond en “fris” het nieuwe jaar in!!!