Iets met Corona, sporten, eten en drinken………..

Oké….ik kom niet snel in gewicht aan ik kan best wat weg stouwen op een dag. (Niet altijd even gezond hè of je het kan hebben of niet). Maar nu gaat het toch wel even de verkeerde kant op. Het is makkelijk om Corona de schuld te geven…..maar ik doe het toch😁. (stiekem is het  natuurlijk mijn eigen schuld🤫). Door alle druktes met werk en een andere levensstijl (door alle maatregelen) ben ik ineens de drive om te sporten kwijt en beloon ik mezelf met allerhande eten en drinken🤔.
Toen mijn dochter op de weegschaal wilde staan dacht ik…ohh kan ik ook weleens even doen. Had ik beter niet kunnen doen😱….alhoewel het is nooit te vroeg of te laat om het roer om te gooien en mijn ‘oude’ drive om te sporten en gezonder te leven (want een mens moet ook genieten, maar met mate. En dan geniet je toch eigenlijk ook meer of intenser) weer op te pakken. Lekkere timing met Sinterklaas, kerst en oud & nieuw voor de deur. Verleidingen zijn groot, maar de verleiding om weer lekkerder in mijn vel te zitten is groter (hoop ik dan🙄).
Als het om het afvallen gaat is het max 5 kg, maar als het om lekkerder/strakker in mijn vel zitten gaat denk ik dat je daar altijd aan kan werken!!!

Stay tuned!!