De nieuwe wereld……van het tijdelijk “nieuwe” sporten

Ieder keer weer schakelen, iedere keer weer “wat gaat er nu weer komen?!”, kunnen we nog open blijven? Mogen we nog open blijven?……het ondernemen is op dit moment een behoorlijke uitdaging. De avonden van de persconferenties die weer effect hebben op CrossCamp zijn behoorlijk intensief. Appjes over en weer, bellen, de onzekerheid met wat bedoelen ze nu precies, gelukkig weten we nu wel sneller wat precies wel en niet mag dan bij de eerste lockdown. Gelijk de volgende dag met onze ideeën en de ideeën van onze trainers (of dezelfde avond nog) aan de slag om de trainingen weer nieuwe invulling te geven.

Het sporten nu is niet ideaal, dat klopt! Maar we kunnen nog sporten een of meerdere momenten in de week om even je hoofd leeg te maken en met gezondheid bezig te zijn, weerstand op te bouwen, socialising, goed gevoel over jezelf wat in deze tijd eigenlijk allemaal nog belangrijk(er) is geworden. En hoe hard wij ook proberen, wij kunnen het niet voor iedereen goed doen, maar hoe fijn is het om toch vaak bij de trainingen of via een appje te horen dat men blij is dat wij weer een oplossing hebben en door kunnen gaan op een verantwoorde en veilige manier. Want dat staat natuurlijk wel voorop verantwoord en veilig…..om bij te dragen dat het virus zo snel mogelijk onder controle is zodat wij weer onze trainingen kunnen geven zoals ‘vroeger’.

Dus hou vol en ‘support your local’ zodat wij volgend jaar hopelijk weer zoals vroeger de trainingen invulling kunnen geven. Stay Safe and Stay Healthy